Gelaatsverzorging

Keenwell


Keenwell is de fabrikant van trendy make-up en van innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. Keenwell is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en dat gaat voor het oplossen van uw huidproblemen maar ook voor het vinden van uw innerlijk evenwicht.


Een feit is dat Keenwell, door haar jarenlage ervaring in de sector en het gebruik van de modernste technologieën, een reputatie heeft opgebouwd die garant staat voor een uiterst huidverdraagzaam en antiallergisch cosmeticamerk met een hoge opname waardoor resultaatgericht gewerkt kan worden. En dit in een luxueuze verpakking tegen betaalbare prijzen!


Waarom kiest u voor Keenwell?


Pionier in professionele cosmetica en make-up

Eigen laboratoria en fabricage hebben geleid tot revolutionaire ideeën, innovatieve producten en unieke behandelingen

Altijd de laatste generatie van actieve ingrediënten in de hoogst mogelijke concentratie

Luxueuze verpakkingen tegen betaalbare prijzen

Professionele opleidingen bij Bellux-Cosmetics

14 gelaatslijnen:


Premier basic


Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het is de eerste stap in uw behandelplan met diverse peelings, maskers, massagecrèmes,…


Progressif voor de ogen


Deze lijn bestaat uit o.a. uit: een liftende, antirimpel oogcrème, een anti-vermoeidheids ooggel die rimpels vervaagt door haar uiterst hydraterende en voedende werking, een crème die het ontstaan van wallen en kringen bestrijdt door haar zuiverende en drainerende werking en de Flash Lifting Pen die alles combineert voor een onmiddellijk heldere blik. Deze hypoallergene lijn is geschikt voor alle huidtypen.


Sensitive voor gevoelige en reactieve huiden


Een gevoelige huid is teer en snel geïrriteerd. Bovendien heeft deze minder weerstand en heeft tevens aanleg voor dehydratatie, droogheid, schilfers, vlekken, couperose en rimpels. In de producten van de Sensitive lijn worden o.a. plantaardige extracten gebruikt met kalmerende, verzachtende, versterkende en hydraterende eigenschappen. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen,zon, koude en luchtverontreiniging.


Biopure voor gemengde tot vette en acne huiden


Biopure is een opmerkelijke lijn met een vernieuwde technologie die een lichte, niet vette textuur heeft. Biopure maakt de huid weer fris en zuiver door het absorberen van overmatige talgproductie, waardoor de huid niet meer glimt. Toepassing van een intense kuur Biopure heeft een intens balancerende werking op de huid: de huid voelt weer zacht en fris aan en wordt diep gehydrateerd.


Skin confort voor vochtarme, droge huiden


Deze lijn is ontwikkeld voor behandeling van zeer droge, gedehydrateerde huiden en is geschikt voor alle leeftijden. De huid wordt weer zacht en soepel doordat Skin comfort langdurige hydratatie biedt en het huidcomfort herstelt. Bovendien werkt het herstellend bij huidirritaties en roodheden ten gevolge van droogte en huidschilfers.


Jalea Real voor vermoeide, gedevitaliseerde huiden


Een vermoeide huid wordt gekenmerkt door een vaal en levenloos huidoppervlak, vroegtijdige huidveroudering en een slechte microcirculatie. Dit gamma, verrijkt met koninginnenbrij en ginseng, zorgt voor een nieuwe zuurstofvoorziening. Het stimuleert tevens de celstofwisseling voor het reactiveren van de celvernieuwing waardoor vermoeidheid van het gelaat verdwijnt. Uw huid krijgt haar stevigheid, tonus en helderheid terug waardoor uw gelaat weer ontspannen en stralend toont.


Tensilift voor verslapte huiden


Tensilift, rijk aan plantaardige stamcellen, beschermt en revitaliseert onze huideigen stamcellen. Het verhoogt de regeneratie van de cellen en geeft weer veerkracht, vitaliteit en energie aan de huid. Geschikt voor alle huidtypen maar in het bijzonder voor vale en verslapte huiden.


Optima Q10 voor verouderde en vermoeide huiden


Een specifiek herstellend anti-rimpel programma met Retinol & Q10. Co-enzyme Q10 zorgt voor een natuurlijk afweermechanisme tegen alle schadelijke effecten van vrije radicalen waar wij dagelijks mee te kampen hebben. Retinol, de meest actieve vorm van Vitamine A, ondersteunt de vermindering van rimpels en lijntjes op de huid. Deze lijn is geschikt voor rijpe huiden die tekenen van vroegtijdige veroudering vertonen als gevolg van vermoeidheid en stress.


Rege-White tegen zonne- en ouderdomsvlekken


Het verstrijken van de jaren eist zijn tol. Doordat de celregeneratie trager werkt dan de celafbraak van afvalstoffen verouderen we sneller. Samen met factoren zoals het effect van UV-stralen, blootstelling aan vrije radicalen en stress veroorzaakt het rimpels, expressierimpels, zichtbare poriën, een ongelijkmatig huidbeeld en vlekken. Vlekken zijn één van de meest voorkomende esthetische problemen die normaal zichtbaar zijn op de meest blootgestelde zones (gelaat, hals, handen,…). De Rege-White lijn helpt deze vlekken te voorkomen en te bestrijden.


H2O Hydrosphera – Aquasphera


Veel factoren hebben invloed op de vochthuishouding in onze huid, één daarvan is de leeftijd. Hydratatie is dus van groot belang omdat het uitdroging tegengaat en daarmee ook vroegtijdige huidveroudering voorkomt. Dehydratatie vermindert de functies van de huidcellen waardoor de huid vaal en ruw wordt, droogtelijntjes ontstaan en de huid trekkerig aanvoelt. De nieuwste anti-age lijn zonder parabenen werkt uiterst hydraterend en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het gebrek aan parabenen maakt deze lijn bijzonder geschikt voor alle huidtypen.


La creme als u het beste met uw huid voorhebt


Een beauty concept gecreëerd om de regenererende en energetische huidprocessen van de huid te optimaliseren tot op een niveau dat nooit eerder bereikt werd. De samenstelling van zorgvuldig uitgekozen en innovatieve, actieve anti-age werkstoffen dringen diep door in de huid voor een goede energievoorziening. La Crème biedt drie producten aan met o.a. goud-, kaviaar- en parelextract.


Oxidance


Blootstelling aan omgevingsfactoren (vervuiling, straling, rook, enz…) veroorzaakt een chemische reactie in onze huid waardoor vrije radicalen ontstaan die een verouderend effect hebben op onze huid.


KEENWELL OXIDANCE is ontwikkeld met zeer anti-oxiderende componenten die vrije radicalen neutraliseren, de huid beschermen tegen oxidatie en de huid intensief herstellen.


Spa of beauty de kracht van de natuur


Aromatherapie voor het hele lichaam is een therapie gebaseerd op het gebruik van essentiële oliën en extracten van verschillende aromatische planten om de innerlijke en uiterlijke gezondheid te bevorderen. Zij zijn geïntegreerd in cosmetische behandelingen die aangepast zijn aan iedere behoefte en aan ieder esthetisch probleem. Hun eigenschappen: verzachten, hydrateren, revitaliseren, zuurstof toevoegen, opspannen, verstevigen, modelleren en regenereren. Zo kan iedere huidprobleem aangepakt worden en kan de verzorging individueel aangepast worden aan de behoefte van de huid.


Alginaten maskers


ALGINATEN zijn het meest fundamentele bestanddeel van deze maskers.Onder deze categorie zijn er 3 belangrijke soorten die overheersen in de alginaten maskers. De algen bevatten een hoge dosis proteïnen, vitaminen en polysachariden waarvan de macro- en micronutriënten verantwoordelijk zijn voor het stimuleren, revitaliseren en voeden van de huid.