Spray Tanning

Spray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint!

 

Spray Tanning is al geruime tijd enorm populair. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebankgebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spray Tanning biedt hiervoor de oplossing. Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

 

Wat is DHA?


DHA (dihydroxyacetone) is een natuurlijk huidsuiker. Het is de grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast.

 

Is Spray Tanning voor iedereen geschikt?


Er zijn geen nadelige effecten. Voor de zekerheid wordt Spray Tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij of schaafwondjes en gedurende zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een Spray Tan te nemen.

 

Voor de Spray Tan behandeling.


Scrub uw huid  1 a 2 dagen voor de behandeling, Gebruik geen oliehoudende producten. Scheren en waxen 48 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Verwijder alle make-up voordat de Spray Tan wordt  aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

 

Hoe lang blijft de kleur?


Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint minimum 5 tot 7 dagen behouden. Gebruik je de speciale verzorgingsproducten.  dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur. Wanneer je regelmatig een Spray Tanning sessie boekt, helpt dit om je kleur te verdiepen en duur van de teint te verlengen.

 

Wordt ik oranje, krijg ik vlekken?


Bij gebruik van de juiste producten wordt je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de witte huid wordt een ander percentage en kleur gebruikt dan voor de getinte huidtypen.

 

Als je gaat trouwen


Indien je gaat trouwen kun je best 2 a 3 dagen voor de bruiloft een Spray Tan behandeling nemen. Tevens adviseer ik  je altijd een proef Tanning te ondergaan!


Volledige lichaam          35,00 Euro

Gelaat,decolté, armen    25,00 Euro

Benen                        25,00 Euro